Skip to main content

Το γαλλικό... ενθύμιο και το μεγάλο μάθημα για τον Ενέα Μιχάι

Ο διεθνής Αλβανός στόπερ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως πήρε τη φανέλα του Ραφαέλ Βαράν μετά τον αγώνα κόντρα στη Γαλλία.

Με ένα ξεχωριστό ενθύμιο έφυγε από το νεόδμητο «Air Albania Stadium» των Τιράνων ο Ενέα Μιχάι στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Εθνικής Αλβανίας εναντίον της Γαλλίας για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Εuro 2020.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ που βρέθηκε για μία ακόμη φορά στις κλήσεις του τεχνικού, Έντι Ρέγια (δεν αγωνίστηκε τόσο στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ανδόρα όσο και απέναντι στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια) ζήτησε και πήρε τη φανέλα από τον ηγέτη της «τρικολόρ» άμυνας, Ραφαέλ Βαράν.

Μάλιστα ο διεθνής άσος γνωστοποίησε το συγκεκριμένο γεγονός μέσω Instagram εξαίροντας τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Λαμβάνοντας αυτήν την φανέλα, πήρα ένα μεγάλο μάθημα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει τίτλους που λίγοι στον κόσμο μπορούν να ονειρευτούν...Παρόλα αυτά, η ταπεινότητα του ώστε να σιγουρευτεί ότι έλαβα την φανέλα του αλλά και πόσο ταπεινά ζήτησε την δική μου, μου δίδαξαν πολλά... Η επιτυχία απαιτεί αυτοπεποίθηση αλλά και ταπεινότητα. Μην το ξεχνάτε αυτό, ότι και αν κάνετε στην ζωή σας».