Skip to main content

Το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου τιμά το νοσηλευτικό προσωπικό του

Είναι γνωστή η σημαντική συνεισφορά όλων στη μέχρι σήμερα ανοδική πορεία του νοσοκομείου μας, τόνισε ο πρόεδρος του Νοσοκομείου.

Τις ευχαριστίες της προς το Νοσηλευτικό Προσωπικό του νοσοκομείου, που παρ’ όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει εξαιτίας της υποστελέχωσης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, καθημερινά αγωνίζεται φιλότιμα να ανταποκριθεί στην αποστολή του, εκφράζει η Διοίκηση του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Ως ελάχιστη συμβολική αναγνώριση του σημαντικού του έργου και της προσφοράς του στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και εν όψει της 12ης Μαΐου, Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, διοργανώνει εκδήλωση προς τιμή του Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018. Παράλληλα, θα δοθεί μια ημέρα τιμητική άδεια στο Νοσηλευτικό Προσωπικό, μετά από πρόταση που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Βασίλειος Παπάς και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο, στην τελευταία συνεδρίασή του.

«Είναι γνωστή η σημαντική συνεισφορά όλων, των Νοσηλευτριών, των Νοσηλευτών, των Mαιών, των Mαιευτών, των Τραυματιοφορέων και των Βοηθών Θαλάμων του Νοσοκομείου, στη μέχρι σήμερα ανοδική πορεία του νοσοκομείου μας, παρ’ όλες τις δυσχέρειες που υπάρχουν εξαιτίας του φόρτου εργασίας, ως αποτέλεσμα της υποστελέχωσης», αναφέρει ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Βασίλειος Παπάς. Όπως προσθέτει, «αναμένουμε τις νέες προσλήψεις, που θα καλύψουν βασικές ανάγκες του Νοσοκομείου σε Νοσηλευτικό Προσωπικό».