Skip to main content

To Holiday Inn Thessaloniki θα μετάσχει στην 25η Philoxenia

Το Holiday Inn Thessaloniki θα συμμετάσχει δυναμικά στην έκθεση Philoxenia και θα βρίσκεται και εφέτος στο περίπτερο 13, stand 31.

Το παρών στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, θα δώσει το Holiday Inn Thessaloniki μέλος της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας  διεθνώς Intercontinental Hotels Group.


Το  Holiday Inn Thessaloniki θα συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Philoxenia και θα βρίσκεται και εφέτος στο περίπτερο 13, stand 31. Tα στελέχη του Holiday Inn Thessaloniki” θα υποδέχονται και θα συναντούν συνεργάτες, συναδέλφους και φίλους του τουριστικού χώρου για να τους ενημερώνουν σχετικά με τις ποιοτικές παροχές και τις ξεχωριστές υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο, αλλά και για να ανταλλάσουν απόψεις και εμπειρίες από την σύγχρονη τουριστική αγορά. 


H  25η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού  Philoxenia θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις  της Helexpo, από 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2009, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό και την κορυφαία συνάντηση επιχειρηματιών του τουρισμού από την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.