Skip to main content

To Hyatt Regency συμμετέχει στην Εβδομάδα Μακεδονικής Κουζίνας

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν στο κοινό ένα διαφορετικό set menu βασισμένα στην υπέροχη ιστορία της μακεδονικής γευστικής παράδοσης.

Από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου έως την Κυριακή 18 Μαρτίου θα διαρκέσει η Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας, στην οποία συμμετέχει και το ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ξεκινά μια τόσο μεγάλη συνέργεια για την προώθηση της μοντέρνας κουζίνας της περιοχής της Μακεδονίας

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ταλαντούχοι σεφ από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης θα δημιουργήσουν 12 διαφορετικά set menus βασισμένα στην υπέροχη ιστορία της μακεδονικής γευστικής παράδοσης.

Το εστιατόριο του Hyatt Regency, Αμβροσία, δίνοντας το παρόν και στηρίζοντας πάντα την παράδοση και την πρωτοπορία συμμετέχει με το παρακάτω μενού.

ΜΕΝΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

AMBROSIA:

Μαρινάτο λαυράκι φιλέτο με μαγιονέζα ροδιού και αυγό ορτυκιού

****

Λαχανοντολμάς με αυγολέμονο αρωματισμένος με κρόκο Κοζάνης

****

Αρνάκι κλέφτικο με λουκάνικο Τζουμαγιάς και καπνιστό Βερμίου

****

Γαλακτομπούρεκο με κρέμα από βουβαλίσιο γάλα

φιλέτο από πορτοκάλι μαριναρισμένο με περγαμόντο

 Τιμή: 44€

Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295.

Email: dine@hrthessaloniki@hyatt.com