Skip to main content

To Hyatt Regency Thessaloniki γιορτάζει τη γαλλική γαστρονομία

Στη διοργάνωση Gout de France, με εμπνευστή τον Γάλλο chef Alain Ducasse, συμμετέχουν εστιατόρια και πρεσβείες από 150 χώρες.

Από την υψηλή γαστρονομία έως τα καλά μπιστρό, οι σεφ όλου του κόσμου γιορτάζουν σήμερα την γαλλική γαστρονομία.

Στη διοργάνωση «γαλλικού τύπου» Gout de France/ Good France, με εμπνευστή τον Γάλλο chef Alain Ducasse, συμμετέχουν εστιατόρια και πρεσβείες από 150 χώρες και στις 5 ηπείρους. Στις τέσσερεις γωνιές του κόσμου θα τιμηθεί με τον τρόπο αυτόν μια κουζίνα ζωντανή, ανοικτή και καινοτόμα, που παραμένει πιστή στις αξίες της: μοίρασμα, ευχαρίστηση, σεβασμός στην καλή διατροφή και τον πλανήτη.

Το εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki συμμετέχει σε αυτό μεγάλο γεγονός, με ένα μενού έξι πιάτων.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο: 2310401295