Skip to main content

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ιπποκρατείου για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Ο πρώην βουλευτής υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση πέντε ωρών που ολοκληρώθηκε επιτυχώς και διακομίστηκε σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Ανάνηψης.

Ανησυχνία προκάλεσε από το πρωί η είδηση ότι ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος διεκομίσθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείο6υ, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής αφιχθη στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος.

Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση.