Skip to main content

Το ιδιαίτερο t-shirt του Τότι

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε με την Κιέβο έδειξε ένα μπλουζάκι που ζήτησε συγνώμη για αποχή από τα τέρματα

O αρχηγός της Ρόμα δεν είχε καταφέρει να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό από τις 22 Μάη του 2011 (Ρόμα-Σαμπντόρια), όμως το ματς με την Κιέβο αποτέλεσε τη "λύτρωσή" του.

Και αυτό γιατί νίκησε δύο φορές τον άλλοτε γκολκίπερ της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο, από τη βούλα του πέναλτι, πετυχαίνοντας έτσι τα δύο πρώτα του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και οδηγώντας τη Ρόμα στην πέμπτη διαδοχική νίκη της στη Serie A.

Μετά μάλιστα από την επίτευξη του πρώτου τέρματος, πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο αφού έδειξε στους οπαδούς των "τζαλορόσι" ένα T-shirt που έγραφε

"Συγχωρήστε την καθυστέρηση" ("Scusate il ritardo"), εννοώντας προφανώς την ξηρασία των προσωπικών του γκολ.

"Ήταν μία απελευθέρωση, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα στα γκολ. Ήθελα να ξεκινήσω καλά τη νέα χρονιά, ήταν μία ημέρα που περίμενα εδώ και πολύ καιρό, είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που νικήσαμε με δικά μου γκολ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι με αυτά τα δύο γκολ, ο καπιτάνο των Ρωμαίων έφτασε τα 209 γκολ στη Serie A (σε 484 παρουσίες) και είναι μία ανάσα από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γκούναρ Νόρνταλ, ο οποίος μετράει 210 γκολ στην κατηγορία, όλα με τη φανέλα της Μίλαν.