Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
x

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ VITA4YOU.GR ΣΤΟ MARKETPLACE ΤΟΥ E-SHOP ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Περισσότερες από 20.000 επιλογές προϊόντων υψηλής ποιότητας βρίσκονται πλέον στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Μασούτης.

H ηλεκτρονική αγορά - Marketplace του e-shop Μασούτης υποδέχτηκε ακόμα έναν σημαντικό συνεργάτη καθώς στην ενότητα «Οι συνεργάτες μας» προστέθηκε το ηλεκτρονικό φαρμακείο vita4you.gr.

Περισσότερες από 20.000 επιλογές προϊόντων υψηλής ποιότητας, όπως συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα ομορφιάς και υγείας και δημοφιλείς εταιρείες (Apivita, Frezyderm, Korres, Health Aid, Vichy, La Roche Posay, Solgar, Lamberts, Health Aid και πολλές άλλες), βρίσκονται πλέον στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Μασούτης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα στο γνώριμο περιβάλλον αγορών του e-shop masoutis ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα σε μία συναλλαγή να κάνει ταυτόχρονα αγορές απευθείας από τους συνεργάτες, σε 45 πόλεις της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το vita4you.gr είναι ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα, έχοντας ως αποστολή να προάγει την υγεία και την ευεξία μέσα από τη μεγάλη γκάμα των προϊοντικών επιλογών, εστιάζοντας πάντα στην αληθινή φροντίδα κάθε πελάτη.

Μέσα από το Marketplace του e-shop Μασούτης γίνεται ακόμα πιο προσιτό στον καταναλωτή μαζί με άλλα ποιοτικά καταστήματα.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκε πρόσφατα στα Super Market Awards 2021 στην κατηγορία Ηλεκτρονική αγορά - Marketplace, για την ενότητα «Οι συνεργάτες μας» στο e-shop masoutis.

«Μια σημαντική καινοτομία στις ηλεκτρονικές αγορές από την εταιρεία Μασούτης, που επιβραβεύτηκε από έναν πολύ σημαντικό φορέα», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ