Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019
x

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ BRAND TEZENIS ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ

Στην οδό Τσιμισκή 85, κάνει την παρθενική της εμφάνιση, στη Θεσσαλονίκη, η ιταλική εταιρεία - Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Τι προσφέρει.

Ένα νέο καταναλωτικό προορισμό ανάμενεται να αποκτήσει, το αργότερο μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, η Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για το δημοφιλές ιταλικό brand εσωρούχων, ρούχων και μαγιό TEZENIS, που κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην καρδιά της οδού Τσιμισκή, στο νούμερο 85.

Όπως πρώτη είχε αποκαλύψει η Voria.gr το ενδιαφέρον της ιταλικής εταιρείας εστιαζόταν σε κατάστημα που πρόσφατα έμεινε ξενοίκιαστο. Ο λόγος για το χώρο που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε τη νεανική σειρά ‘Pull and Bear”.

Το κατάστημα, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη διαδικασία της διαμόρφωσης, εκτείνεται σε περίπου 300 τμ και διαθέτει ισόγειο, υπόγειο και πατάρι.

Στη Θεσσαλονίκη, που επί μακρόν βρισκόταν στο μικροσκόπιο της εταιρείας - ωστόσο δεν είχε τελεσφορήσει η είσοδος της- φέρνουν το TEZENIS τοπικοί franchisees της Calin A.E., της εταιρείας που αποτελεί τον master frachisee του Calzedonia Group στην Ελλάδα.Το brand TEZENIS λανσαρίστηκε στην Ιταλία το 2003 και κατέκτησε την αγορά με το νεανικό και μοντέρνο προφίλ του. Σήμερα διαθέτει ένα ολοένα κι αναπτυσσόμενο δίκτυο διανομής με περίπου 400 καταστήματα σε περισσότερες από 16 χώρες. Η TEZENIS απευθύνεται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά και προσφέρει εσώρουχα, ρούχα για το σπίτι και μαγιό. Στην Ελλάδα η ιταλική αλυσίδα διαθέτει 11 καταστήματα, με παρουσία σε Αττική, Πειραιά, Σπάτα, Βόλο και Λάρισα.

Η εταιρεία που αναπτύσσεται μέσω franchising στοχεύει στη δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου καταστημάτων TEZENIS  στα επόμενα 3 χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών σε κάθε εμπορικό σημείο της Ελλάδας.

Ποιος είναι ο όμιλος Calzedonia

Ο όμιλος Calzedonia δημιουργήθηκε το 1987 από τον Sandro Veronesi. Η αρχική γκάμα προϊόντων της γνωστής αλυσίδας σε όλους CALZEDONIA, που ειδικεύεται στα καλσόν και στα μαγιό επεκτείνεται και στο lingerie με τη δημιουργία της Intimissimi και της TEZENIS και εδραιώνεται στην Ιταλία κατακτώντας σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς. Το 2009 προστέθηκε το brand FALCONERI που διαθέτει πλεκτά και ενδύματα από κασμίρ για γυναίκες και άντρες. Σήμερα ο όμιλος αριθμεί πάνω από 3.500 καταστήματα σε περισσότερες από 33 χώρες στον κόσμο.

Στην Ελλάδα λειτουργούν 63 καταστήματα CALZEDONIA, 55 καταστήματα Intimissimi, 3 καταστήματα Intimissimi Uomo, 11 καταστήματα TEZENIS και 2 καταστήματα FALCONERI.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ