Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΤΟ #JOBDAY ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ

Η δράση του skywalker.gr θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά στις 16 Οκτωβρίου - Αναλυτικά τα workshops που θα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Στη νέα κανονικότητα που έχει διαμορφωθεί την τελευταία περίοδο με την πανδημία προσαρμόζει τη δράση του #JobDay το skywalker.gr. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει το Online #JobDay «Αναζήτηση Εργασίας» την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13:00-15:00.

Πρόκειται για μια δράση που απευθύνεται σε όσους αναζητούν εργασία ή επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή στην καριέρα τους και έχει ως στόχο την ενδυνάμωσή τους με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συντονιστούν στη live συνάντηση στο Facebook του skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα και στο site «Βγαίνουμε Μπροστά».

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τα παρακάτω workshops:

13:00-13:30, Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος με εισηγητή τον κ. Κορβέση Μάρκο, Σύμβουλο Καριέρας της LeadCompass και πιστοποιημένο NLP Practitioner.

13:30-14:00, Elevator pitch: Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’ με εισηγήτρια την κα Αναστασία Τομαρά, Training & Development Specialist, συν-δημιουργό της Sherlock Your Mind.

14:00-14:30, Συνέντευξη επιλογής προσωπικού με εισηγήτρια την κα Μαρία Ζαρωτιάδου, Political and Marketing Strategy Analyst, Business Coach and Mentor, M.Sc. in Strategic Marketing, member of the Harvard Business Review Advisory Council

14:30-15:00, Τα social media στην αναζήτηση εργασίας με εισηγήτρια την κα Μαρία Παφιώλη, Επαγγελματικό Σύμβουλο, Executive CV Writer, Επικεφαλής της Cvexperts.

Το Online #JobDay «Αναζήτηση Εργασίας» θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα μέσω της πλατφόρμας Facebook του skywalker.gr ώστε το κοινό να μπορεί να παρακολουθήσει, καθώς και να υποβάλει γραπτώς τα ερωτήματά του. Θα μεταδοθεί επίσης live από το site vgainoumemprosta.skywalker.gr (χωρίς τη δυνατότητα παρεμβάσεων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://jobdays.gr/, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Facebook Event Online #JobDay «Αναζήτηση Εργασίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ