Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΤΟ ΚΑΠΑΝΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΑΡΔΑ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι με σκοπό τη συνέχιση του έργου της δημιουργίας σκεπάστρου ελαφρύ τύπου στο εναπομείναν μέρος της αγοράς

Η αναβάθμιση της αγοράς «Καπάνι» βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μάρδα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης κ. Χρήστο Νικολόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Άρη Ανδρεάδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι με σκοπό τη συνέχιση του έργου της δημιουργίας σκεπάστρου ελαφρύ τύπου στο εναπομείναν μέρος της αγοράς του ιστορικού κέντρου της πόλης. Επίσης, εκφράστηκαν απόψεις με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής όπως και για τον περιορισμό του παρεμπορίου, που λαμβάνει χώρα στις παρυφές της αγοράς.  

Τέλος, ο κ. Μάρδας επισκέφθηκε και τα γραφεία της σύμπραξης των εταιρειών «Αθηνά-Άκτωρ» στο χώρο του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Η εν λόγω κατασκευαστική εταιρεία, έχει αναλάβει το έργο της επέκτασης του αεροδιαδρόμου και οι εκπρόσωποί της ενημέρωσαν τον βουλευτή για τις εργασίες που βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ