Skip to main content

Το KIDOT Festival έρχεται για τρίτη χρονιά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Η διοργάνωση για το παιδί, τον γονιό και την οικογένεια επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

To 3rd KIDOT Festival, το μεγαλύτερο family festival της Ελλάδας, επιστρέφει στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και προσκαλεί όλες τις οικογένειες να ανακαλύψουν ένα μαγικό Πλανήτη... τον Πλανήτη KIDOT.

Πώς μπορείς να χωρέσεις έναν ολόκληρο κόσμο δράσεων και προτάσεων για το παιδί και την οικογένεια; Αν είσαι το KIDOT, απλά δημιουργείς τον δικό σου πλανήτη.

Πιστή στο φθινοπωρινό της ραντεβού -εκεί κοντά στην έναρξη της σχολικής χρονιάς- η διοργάνωση για το παιδί, τον γονιό και την οικογένεια, περιμένει το κοινό για ένα διήμερο γεμάτο γνώση, εξερεύνηση και παιχνίδι.

Στo KIDOT τις δύο προηγούμενες χρονιές, το κοινό είχε την ευκαιρία να περάσει από το Market προϊόντων και υπηρεσιών του, να δει τα παιδιά να δημιουργούν και να διασκεδάζουν στα Workshops του, να περάσει χρόνο στις πρωτότυπες δράσεις των Side και All Day Events, να παίξει ασταμάτητα στα KIDS Areas, να απολαύσει τις γεύσεις του Food and Drink Corner, και να χαλαρώσει στα Lounge Areas - γιατί καλό το παιχνίδι και η δράση, αλλά και μια ανάπαυλα χρειάζεται.
 
Και φέτος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το 3ο KIDOT Festival θα είναι ολοήμερο, με συνεχόμενη λειτουργία από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Θα πρωταγωνιστήσουν τα κινητικά δρώμενα, οι παρουσιάσεις με ποικίλη και ενδιαφέρουσα θεματολογία, τα συμμετοχικά παιχνίδια και τα εκπαιδευτικά εργαστήρια. Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες προτάσεις, ξεχωρίζουν αυτές της Ευρωγνώσης, του Goethe Institute Thesaloniki, αλλά και ποικίλων Ακαδημιών Ρομποτικής, που όλο το διήμερο θα προσφέρει δράσεις ρομποτικής για παιδιά.


 
Το ελεύθερο παιχνίδι θα έχει το δικό του ρόλο στην ειδική ζώνη ψυχαγωγίας, τα KIDS Areas –κυρίως αφού θα την πλαισιώνει η Ανέμη με τα παιχνίδια της, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων-χάρη στο οποίο θα μεταμορφωθούμε με face painting, θα ασχοληθούμε με κατασκευές, αλλά και παιχνίδια με κινητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
 
Συμμετοχές 50 και πλέον φορέων, ομάδων και εταιρειών της πόλης -ανάμεσά τους και πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα, όπως αυτές των Make A Wish, Το Χαμόγελο Του Παιδιού, Καλλιστώ, και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Το μεγαλύτερο family festival για γονείς, οικογένειες και παιδιά ως 12 ετών, με τον θεματικό πλουραλισμό, τον ολιστικό προσανατολισμό, το εύρος αλλά και την ευρηματικότητα των δράσεων του, έρχεται με φρεσκάδα, δημιουργικότητα, φαντασία, αλλά και ιδέες και προτάσεις για τις δραστηριότητες των μικρών του φίλων για τη σχολική σεζόν που ξεκινάει. Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί -γονείς και παιδιά- δύο μαγικές ημέρες, μαθαίνοντας, παίζοντας, εξερευνώντας, στον πιο KIDOT πλανήτη!
 
Μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του KIDOT Festival www.kidotfestival.com μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες της κάθε δράσης και να ενημερωθείτε για το συνολικό πρόγραμμα του διημέρου.

Tι πρέπει να ξέρετε πριν έρθετε στο 3ο KIDOT Festival:



    Θα είναι ολοήμερο, με συνεχόμενη λειτουργία από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

    Η είσοδος είναι ελεύθερη.

    Κάποιες από τις δράσεις έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Γι' αυτές, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο bit.ly/2kA5Axq

    Αν πάλι η δράση που θέλετε είναι πλήρης συμμετοχών, έχετε ακόμα μια ευκαιρία. Οι κρατήσεις που δεν προσέρχονται 10' πριν την έναρξη ακυρώνονται, και ανοίγουν νέες θέσεις.

    Όσο θα ενημερώνεστε στα Market Υπηρεσιών &Προϊόντων, τα παιδιά θα είναι στα Market Gardens και θα περνάνε δημιουργικά το χρόνο τους.

3rd KIDOT Festival
Το μεγαλύτερο Family Festival στην Ελλάδα
21-22 Σεπτεμβρίου 2019
Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
11.00 – 21.00

Μάθετε περισσότερα στο : www.kidotfestival.com
Δηλώστε συμμετοχή στις δράσεις εδώ: https://bit.ly/2kA5Axq
Facebook event: https://www.facebook.com/events/370517660345958/