Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΑΧΙΑΟΥ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε και δεσμεύτηκε για ουσιαστική και συνεχή συνεργασία του δήμου με τη διεύθυνση Τροχαίας.

Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα».
 
Ο κ. Ταχιάος συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο κ. Χρήστο Μπουλούμπαση και αξιωματικούς της Τροχαίας και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία λόγω της υποστελέχωσης, αλλά και για το κυκλοφοριακό που είναι ένα από τα βασικά προβλήματα της πόλης.
 
«Προσπαθούμε με την δύναμη και τα μέσα που έχουμε να τα καταφέρουμε» είπε ο κ. Μπουλούμπασης.
 
«Δήμος Θεσσαλονίκης και Τροχαία πρέπει να έχουν στενή συνεργασία. Στην πόλη, το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι κυρίως και πρόβλημα στάθμευσης. Πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση. Η δύναμη της δημοτικής αστυνομίας δεν επαρκεί. Εκεί χρειάζονται προσλήψεις και όχι στην καθαριότητα» τόνισε ο κ. Ταχιάος και συμπλήρωσε πως εφόσον εκλεγεί δήμαρχος δεσμεύεται για ουσιαστική και συνεχή συνεργασία με τη διεύθυνση Τροχαίας.


 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» συζήτησε με τους αξιωματικούς για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και θέματα που αφορούν στο ωράριο φορτοεκφορτώσεων και στους χώρους στάθμευσης.
 
«Υπάρχει έλλειψη σε χώρους πάρκινγκ και κυρίως σε χώρους στάθμευσης που να έχουν και χαμηλό αντίτιμο για τον πολίτη. Μια λύση θα μπορούσε να αποτελέσει η αξιοποίηση από το δήμο του παλιού πάρκινγκ του ΠΕΧΩΔΕ το οποίο βρίσκεται κοντά στην πύλη του λιμανιού» κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ