Skip to main content

Το «κύκνειο άσμα» του Μισέλ Πλατινί την επόμενη Τετάρτη στην Αθήνα

Η γαλλική εφημερίδα «Equipe» γνωστοποίησε πως ο πρώην πρόεδρος της UEFA έλαβε πρόταση ώστε να δώσει το «παρών» στο συνέδριο.

Δύο παρέμειναν οι «μνηστήρες» για την προεδρία της UEFA μετά την απόφαση του Ισπανού Άνχελ Μαρία Βιγιάρ να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση αυτής με τον Σλοβένο Αλεκσάντερ Τσέφεριν και τον Ολλανδό Μίκαελ φαν Πράαχ να διεκδικούν το χρίσμα την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα.

Εν μέσω του «πυρετού» των εκλογών στον οποίο βρίσκεται πλέον η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η γαλλική εφημερίδα «Equipe» γνωστοποίησε πως ο πρώην πρόεδρος, Μισέλ Πλατινί έλαβε πρόταση ώστε να δώσει το «παρών» στο συνέδριο.

Μάλιστα, στενός συνεργάτης του κ. Πλατινί αποκάλυψε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων «AFP» πως ο πρώην πρόεδρος της UEFA θα ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση και θα έρθει στην ελληνική πρωτεύουσα.

Όπως προσθέτει η ίδια πηγή, ο κ. Πλατινί «θα ευχαριστήσει τα μέλη του οργανισμού για την εμπιστοσύνη τους και θα παραδώσει στο συνέδριο τη θητεία του ως πρόεδρος. Δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, θα ήθελε να κρατήσει τα λόγια τους για τους εκπροσώπους των εθνικών ομοσπονδιών».