Skip to main content

Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης συγκάλεσε σύσκεψη με συνεργάτες του προκειμένου να χαράξουν την γραμμή που θα ακολουθήσουν.

Κοντά στο να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής που κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είναι το Κίνημα Αλλαγής.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης συγκάλεσε  σύσκεψη με συνεργάτες του προκειμένου να χαράξουν την γραμμή που θα ακολουθήσουν.

Ο Ν. Ανδρουλάκης αναμένεται να τοποθετηθεί επ’ αυτού (πριν τους άλλους αρχηγούς) απόψε στις 19:15 σε συνέντευξη στο Open την οποία είχε προγραμματίσει πριν από την εξέλιξη της Βουλής.

Στελέχη του κόμματος, αναγνωρίζουν ότι το timing Τσίπρα ήταν σωστό. «Αν είχαμε την δυνατότητα θα το κάναμε κι εμείς» λένε, καθώς για να καταθέσει ένα κόμμα πρόταση μομφής απαιτούνται 50 βουλευτές. Μάλιστα, το iefimerida.gr πληροφορείται ότι στο ΚΙΝΑΛ είχαν σχεδιάσει να ζητήσουν προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το θέμα της κακοκαιρία «Ελπίδα», αλλά τους πρόλαβε ο Αλέξης Τσίπρας με την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.