Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΤΟ LA CASA DE PAPEL ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ NETFLIX ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Πάνω από 150 τίτλοι εμφανίστηκαν ως αγαπημένοι σε έρευνα, κάτι που δείχνει ότι οι θεατές παρακολουθούν περισσότερο Netflix λόγω καραντίνας.

Ο 4ο κύκλος του La Casa de Papel, φαίνεται πως κέρδισε ξανά τους θεατές καθώς η σειρά είναι στην κορυφή των αγαπημένων σειρών του Netflix για την καραντίνα με 22%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ανεξάρτητης έρευνας που διεξήγαγε η εταιρεία ερευνών και αναλύσεων ierax analytix.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται ακόμα οι σειρές: Unorthodox 6%, Elite 4%, Ozark 2.6%, Outlander – The Crown και Friends 2.4%, Sex Education – Locked up 2.2% και Peaky Blinders 2%.

Πάνω από 150 τίτλοι εμφανίστηκαν ως αγαπημένοι στην έρευνα, γεγονός που δείχνει ότι οι θεατές παρακολουθούν περισσότερο περιεχόμενο λόγω καραντίνας.

Μάλιστα η δραστηριότητα «βλέπω σειρές και ταινίες» στην καραντίνα ήταν πρώτη στη σχετική ερώτηση με 69%.

Τονίζεται ότι σειρές όπως Outlander και The Crown βρίσκονται για πρώτη φορά στις πρώτες δέκα αγαπημένες σειρές στις μετρήσεις της ierax analytix, καθώς όπως αναφέρει η έρευνα, υπάρχουν περισσότεροι «baby boomers» (55-75 ετών) και γυναίκες να βλέπουν Netflix αυτή την περίοδο.

Από την άλλη, η Gen Z (μέχρι 24 ετών) έχουν υψηλά ποσοστά σε Elite, The Witcher, Riverdale και Sex Education.

Υπενθυμίζεται ότι στην έρευνα πριν 3 μήνες, το Stranger Things ήταν στην κορυφή ενώ πλέον δεν βρίσκεται ούτε στην πρώτη δεκάδα.

Το ερωτηματολόγιο, τη συλλογή, την ανάλυση και την παρουσίαση δεδομένων ανέλαβε η ierax analytix. Τα 2.113 ερωτηματολόγια συμπληρώθηκαν διαδικτυακά από τις 15 μέχρι τις 18 Απριλίου 2020. Στην έρευνα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες άνω των 17 ετών, κάτοικοι Ελλάδος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ