Skip to main content

Το Lazart Hotel απέκτησε για 7 εκατ. ευρώ η Εθνική Πανγαία

Η εταιρεία ανακοίνωσε την αγορά του ακινήτου, στο οποίο η Zeus International λειτουργεί το 5άστερο ξενοδοχείο Lazart Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του πεντάστερου ξενοδοχείου Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη, αντί ποσού 7 εκατ. ευρώ.  

Το Lazart Hotel, που βρίσκεται απέναντι από τη Μονή Λαζαριστών και σε απόσταση 10 λεπτών από την καρδιά της πόλης, διαθέτει 74 δωμάτια. Το ακίνητο είναι μισθωμένο στην εταιρεία Madison Point του ομίλου Zeus International, ο οποίος αποτελεί τον πιο ταχέως αναπτυσσόμενο όμιλο που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Zeus International, κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας του Lazart Hotel να παρουσιάσει υψηλές πληρότητες και τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα προσελκύοντας το ενδιαφέρον ενός τόσο σημαντικού θεσμικού επενδυτή στην πώληση του ακινήτου.

Παράλληλα, η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά της Zeus International στην ανάδειξη του Lazart Hotel ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης στη Θεσσαλονίκη και την εμπειρία της σε θέματα διαχείρισης και λειτουργίας τέτοιων μονάδων, ανανεώνει τη μίσθωσή για τα επόμενα 25 χρόνια στη Zeus International.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Πανγαία, κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την απόκτηση ενός ποιοτικού ξενοδοχείου πόλης όπως το Lazart Hotel καθώς και για τη συνεργασία μας με την Zeus International. Η εν λόγω επένδυση εντάσσεται απόλυτα στην επενδυτική στρατηγική μας ως προς την ανάπτυξη μας στον χώρο του hospitality και έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης επένδυσής μας στην Πάτρα όπου σύντομα θα λειτουργήσει το πρώτο Moxy by Marriott στη Μεσόγειο.