Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020
x

ΤΟ MAKE A WISH ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ MARKETING CLUB ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Marketing Club, Τσαμπίκος Κοκκάρης από την Πρόεδρο του Make-A-Wish Ελλάδος κ. Αναστασία Μανιά.

Τιμητική βράβευση για την προσφορά του στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) απέσπασε το Marketing Club στην «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish στη Θεσσαλονίκη.

Σε κλίμα συγκίνησης ο Πρόεδρος του Marketing Club, Τσαμπίκος Κοκκάρης, παρέλαβε το βραβείο από την Πρόεδρο του Make-A-Wish Ελλάδος κ. Αναστασία Μανιά.

Το Marketing Club, ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που έχει στην «οικογένεια» του επιχειρηματίες και στελέχη του marketing και της διοίκησης επιχειρήσεων, δεν επιζητά τα βραβεία, αλλά είναι τεράστια η ικανοποίηση όταν τα λαμβάνει, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Το βραβείο αυτό αποτελεί μία μεγάλη αναγνώριση της προσπάθειας όλων των μελών, των φίλων και των υποστηρικτών του Marketing Club, που τόσα χρόνια σε εθελοντική βάση συνεχίζουν σταθερά να στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου. Η συνεργασία και η ομαδική δουλειά δημιουργεί σπουδαία αποτελέσματα. Τίποτα δεν θα είχε αξία αν ήμασταν μόνοι, όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και μπορούμε περισσότερα. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλα τα μέλη του Marketing Club που δούλεψαν σε εθελοντική βάση όλα αυτά τα χρόνια», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Marketing Club.

Το Marketing Club, θα συνεχίσει αδιάλειπτα να στηρίζει το έργο σημαντικών φορέων, χωρίς αντάλλαγμα, για όλους αυτούς που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο, καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ