Skip to main content

To Marketing Club πρωτοπορεί και συστήνει το Speed Mentoring (vid)

Δεκαπέντε mentors - επιχειρηματίες, στελέχη και coaches της Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν με δεκαπέντε mentees - στελέχη και νέους επιχειρηματίες

Το Marketing Club, «με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο», διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο Speed Mentoring, στα πλαίσια του The Mindspak Thessaloniki 2019.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «δεκαπέντε mentors - επιχειρηματίες, στελέχη και coaches της Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν με δεκαπέντε mentees - στελέχη και νέους επιχειρηματίες, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης. Οι mentees μίλησαν για τα σχέδια και οι mentors τους καθοδήγησαν στα επόμενα επιχειρηματικά βήματά τους και μοιράστηκαν μαζί τους την επαγγελματική τους γνώση και εμπειρία μέσω σύντομων διαδραστικών διαλόγων».

Ο πρόεδρος του Marketing Club, Τσαμπίκος Κοκκάρης, δήλωσε: «Το Marketing Club πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και διοργανώνει στα πλαίσια του σημερινού Mindspark το πρώτο Speed  Mentoring στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένας από τους στόχους του Marketing Club είναι να βοηθάμε τους νέους αλλά και τους νέους επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα».

To Speed Mentoring αποτελεί παγκόσμιο trend ανάμεσα σε entry level και mid-level  στελέχη, επικείμενους entrepreneurs καθώς και σε νέους που ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Η πρωτοπόρα και πρωτοεμφανιζόμενη αυτή πρακτική στη Βόρεια Ελλάδα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων κι επιχειρηματιών, αλλά και των στελεχών που μετέδωσαν τη γνώση και την εμπειρία τους, επισημαίνεται στην ίδια ενημέρωση.

Και προστίθεται: «Το Marketing Club είναι η δεύτερη φορά που υιοθετεί μία τόσο πρωτοπόρα τεχνική! Έπειτα από τα πολύ επιτυχημένα Brainstorming Games που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια με σκοπό την παραγωγή ριζοσπαστικών ιδεών και τη συλλογή δημιουργικών λύσεων που βοηθούν στην επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων ή ακόμη και στον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής των συμμετεχουσών επιχειρήσεων, έρχεται να προστεθεί και το Speed Mentoring για να δώσει λύσεις και έμπνευση αυτή τη φορά επικεντρώνοντας στο άτομο, είτε είναι στέλεχος είτε επιχειρηματίας».

«Τα μέλη του Marketing Club που συμμετείχαν στο 1ο Speed Mentoring, απέδειξαν περίτρανα για ακόμη μία φορά πως “together we are stronger”», καταλήγει η ανακοίνωση.