Skip to main content

Το Mediterranean Cosmos είναι ξανά κοντά μας - Ψώνια με αισιοδοξία και ασφάλεια

Τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos υποδέχονται το κοινό της Θεσσαλονίκης για shopping με αισιοδοξία και ασφάλεια, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα.

Το Mediterranean Cosmos, ο No1 προορισμός shopping της Θεσσαλονίκης, καλωσορίζει τους επισκέπτες του με τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής, γυναικείας και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ, προϊόντων ομορφιάς, τεχνολογίας και διακόσμησης σπιτιού.

 

Συγκεντρωμένα στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos, τα κορυφαία fashion, beauty, tech & deco brands προσκαλούν και πάλι τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να ανακαλύψουν τις αγαπημένες τους επιλογές και να κάνουν με ευκολία και ασφάλεια τις αγορές τους.



Εδώ ανακαλύπτουμε τα hottest trends της ανδρικής, γυναικείας και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, για να δημιουργήσουμε statement εμφανίσεις. Τα πολύτιμα κοσμήματα και τα ευφάνταστα αξεσουάρ γίνονται ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους μας. Τα μοναδικά perfumes και τα luxurious καλλυντικά δίνουν άρωμα και χρώμα σε κάθε μας στιγμή. Τα σύγχρονα προϊόντα τεχνολογίας, τα smart gadgets και τα υπέροχα είδη σπιτιού και διακόσμησης διευκολύνουν και ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας.


 
Το Mediterranean Cosmos ανανεωμένο και ανοιξιάτικα στολισμένο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, μας προσκαλεί για να ζήσουμε στιγμές shopping με ασφάλεια.



Ανανεώνουμε τη διάθεση και το στυλ μας και επανερχόμαστε με αισιοδοξία στην αγαπημένη μας συνήθεια, το shopping και τη βόλτα μας στο Mediterranean Cosmos!



Mediterranean Cosmos

https://mediterraneancosmos.gr/

11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, Θεσσαλονίκη, Τ: 231 048 9571

Facebook: @MediterraneanCosmosOfficial

https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial

Instagram: mediterraneancosmosofficial

https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/