Skip to main content

Το Mediterranean Cosmos υποδέχεται την Άνοιξη και γιορτάζει το Πάσχα

Το μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης προσκαλεί τον κόσμο να γιορτάσει μαζί του συμμετέχοντας σε ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Έτοιμο να υποδεχθεί την Άνοιξη γιορτάζοντας το Πάσχα είναι το Mediterranean Cosmos προσκαλώντας τον κόσμο να γιορτάσει μαζί του συμμετέχοντας σε ξεχωριστές εκδηλώσεις (δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα).

Συγκεκριμένα, από τις 19 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης θα υπάρξουν πρωτότυπα εικαστικά εργαστήρια, δημιουργικές δραστηριότητες και διασκεδαστικές παραστάσεις.

Στο Σπίτι του Δάσους (Πράσινη Πλατεία, επίπεδο 1) και το Αυγόσπιτο (Κόκκινη Πλατεία, επίπεδο 0) θα κατασκευαστούν πρωτότυπα λαγουδάκια, κοτοπουλάκια, καροτάκια, ανοιξιάτικα στεφάνια, πασχαλινά αυγά και πολλές ακόμα ευφάνταστες δημιουργίες, ενώ οι φίλοι της LEGO® θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τους ήρωες της LEGO® CITY, LEGO® FRIENDS και LEGO® DUPLO (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1).

«Ο Πασχαλινός Λαγός», «Ο Καραγκιόζης στο πανηγύρι», αλλά και «Ο Ειρηνοποιός» και «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος είναι λίγες μόνο από τις παραστάσεις που θα απολαύσουν οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1)!

Παράλληλα, καλλιτέχνες της πόλης μας θα περιμένουν τον κόσμο για να αποτυπώσουν την πιο αστεία πλευρά του εαυτού σας με μοναδικές καρικατούρες (Κόκκινος Διάδρομος, επίπεδο 0)!