Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
x

ΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα Σάββατα αποκτούν νέο νόημα στο Mediterranean Cosmos όπου δημιουργικές δραστηριότητες ετοιμάζονται για τα παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω

Το Mediterranean Cosmos υποδέχεται το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να διασκεδάσουν με πολύ παιχνίδι και δημιουργικές κατασκευές.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 @ 12:00-16:00 | Teddy Bears

Ο χειμώνας έχει απλώσει παντού το λευκό του πέπλο. Τα αρκουδάκια όλης της γης έχουν αφεθεί σε ένα βαθύ ύπνο, έως ότου έρθει η άνοιξη και με χαρά ονειρεύονται τις ζεστές της μέρες και τα ολάνθιστα λιβάδια της. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τα πιο χαριτωμένα και γλυκά χάρτινα αρκουδάκια.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 @ 12:00-16:00 | Τα μπαλόνια του Ουρανού

Κοίτα ψηλά στον ουρανό! Δες τα πολύχρωμα αερόστατα που πετούν και γεμίζουν χρώματα τον ουρανό. Στο δημιουργικό μας εργαστήριο θα φτιάξετε τα δικά σας τρισδιάστατα αερόστατα που θα στολίζουν τα δωμάτια σας και θα σας ταξιδεύουν.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 @ 12:00-16:00| Dancing Clown

Οι κλόουν και οι αρλεκίνοι είναι οι χαρακτηριστικότερες φιγούρες της Αποκριάς. Με τα ακροβατικά και μαγικά τους κόλπα σκορπούν την χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί με τα ξεκαρδιστικά τους παθήματα και να δημιουργήσουμε τα πιο όμορφα, χάρτινα αναπτύγματα τους.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 @ 12:00-16:00 | Του Cosmos οι χαρταετοί

Το πέταγμα του χαρταετού είναι ένα έθιμο που συναντά κανείς σε πολλές χώρες του κόσμου. Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί του κόσμου τους χαρταετούς και να κατασκευάσουμε τον πιο φανταστικό χαρταετό.

Πράσινη Πλατεία, επίπεδο 1

Η είσοδος στα εργαστήρια είναι ελεύθερη. Για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ