Skip to main content

Το μεγαλύτερο ανθρώπινο αστέρι άνοιξε τον φετινό Αστερόκοσμο(φωτο+vid)

Το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο αστέρι, φτιαγμένο από 1.000 τουλάχιστον άτομα, έκλεψε την παράσταση και σηματοδότησε την έναρξη του Αστερόκοσμου.

Ιστορία έγραψε το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο αστέρι, φτιαγμένο από 1.000 τουλάχιστον άτομα, το οποίο φώτισε την είσοδο της ΔΕΘ και σηματοδότησε το άνοιγμα του φετινού Αστερόκοσμου, ο οποίος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2018.

Πλήθος κόσμου είχε φτάσει από νωρίς το απόγευμα στον Αστερόκοσμο, όπου αναμενόταν να σχηματιστεί το μεγάλο αστέρι, αποτελούμενο μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Αστερόκοσμου ντυμένους με στολή Αγιου βασίλη.

Τους επισκέπτες στην είσοδο υποδεχόταν ο «Οράτιος Ονειροπαρμένος», που από το μικρόφωνό του διασκέδαζε το κοινό και τους εξηγούσε πώς θα σχηματιστεί το τεράστιο ανθρώπινο αστέρι.

Θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια, επιδείξεις αγωνισμάτων και ακροβατικών, face painting, συναυλίες κτλ, συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα του Αστερόκοσμου.

Ο Αστερόκοσμος προσφέρει με μόνο 7 ευρώ εισιτήριο απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις του, ενώ σε κάθε πενταμελή οικογένεια το ένα μέλος της έχει δωρεάν είσοδο. Για τα ΑΜΕΑ και τα παιδιά κάτω του ενός μέτρου η είσοδος είναι δωρεάν. Παράλληλα, προσφέρεται και δωρεάν πάρκινγκ με είσοδο των οχημάτων από την πύλη εμπορίου.

Το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής: Καθημερινές 11/12-22/12 17:00 με 22:00, Σαββατοκύριακα 11:00 με 22:00 και από 23/12-7/1 11:00 με 22:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.asterocosmos.gr.