Skip to main content

Το μεγαλύτερο unboxing των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη

Το μεγαλύτερο unboxing για φέτος τα Χριστούγεννα ήταν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο μετά από πρωτοβουλία της Tsakiris Family.

Το μεγαλύτερο κουτί με δώρα για φέτος τα Χριστούγεννα παρέδωσε στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο ο Άγιος Βασίλης της Tsakiris Family. 

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία της Θεσσαλονίκης ετοίμασε με πολύ ενθουσιασμό ένα μοναδικό κουτί με ύψος δύο μέτρα γεμάτο με πολλά δώρα για τα 57 παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, τα οποία ξετρελάθηκαν με την εικόνα του μεγαλύτερου unboxing.



Το κουτί περιλαμβάνει ελληνικά προϊόντα της Tsakiris Family, Αβγά Τσακίρη και Δημητριακά όλης της σειράς «Le Petit Déjeuner», καθώς και πλούσια δώρα για όλα τα παιδιά του παιδικού χωριού.

To τεράστιο δώρο της Tsakiris Family παραδόθηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019. Tην εκδήλωση εκπροσώπησαν οι ιδιοκτήτες της Tsakiris Family, Ροδή Τσακίρη και Μαρία Τσακίρη, καθώς και η διοίκηση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Φιλύρου. Τις εντυπώσεις έκλεψαν φυσικά τα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του Παιδικού Χωριού, τα οποία εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για αυτό το τόσο πρωτότυπο δώρο.



Οι φωνές και τα επιφωνήματα δε σταμάτησαν από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσαν το τεράστιο κουτί να δεσπόζει στην αίθουσα. Παρόλη την αγωνία τους, παρέμειναν υπομονετικά να το ανοίξουν για να καταλήξουν στην αγκαλιά τους τα δεκάδες δώρα και προϊόντα της εταιρείας.

«Κάθε χρόνο η οικογένεια Τσακίρη πλαισιώνει με χορηγίες όλους τους φιλανθρωπικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης. Θέλαμε φέτος να κάνουμε ένα διαφορετικό δώρο για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και σκεφτήκαμε αυτό το μεγάλο unboxing. Κανείς δε μπορεί να αντικαταστήσει την οικογένεια, αλλά μπορεί να γίνει οικογένεια για τα παιδιά που έχουν στερηθεί τη φοροντίδα και την αγάπη. Έτσι κι εμείς νιώσαμε για λίγο η οικογένεια για 57 παιδιά κάθε ηλικίας. Καλές γιορτές!», λέει η διοίκηση της εταιρείας.

Η Tsakiris Family είναι μία αμιγώς ελληνική, παραγωγική οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης που, από το 1963, δραστηριοποιείται επιτυχώς στον χώρο των τροφίμων. Βασική δραστηριότητα της Tsakiris Family αποτελεί η παραγωγή και διάθεση αβγού στην ελληνική αγορά.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη της αγοράς για ποιοτικά προϊόντα διατροφής, η εταιρεία το 2014 προχώρησε στη δημιουργία του brand Le Petit Déjeuner, μία σειρά δημητριακών υψηλής ποιότητας. Η σειρά Le Petit Déjeuner περιλαμβάνει ένα εύρος προϊόντων που καλύπτει ετερόκλητα κοινά με προϊόντα ολικής άλεσης, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, gluten free, no added sugar, με βρώμη ή γκρανόλα. Από το 2016, η εταιρεία πραγματοποιεί με γοργή ανάπτυξη εξαγωγές σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Στο πλαίσιο της διαρκούς της εξέλιξης, η Tsakiris Family προχώρησε πρόσφατα σε μία σειρά νέων επενδύσεων. Πλέον, βρίσκεται σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, δημιουργώντας μία νέα γραμμή παραγωγής για παστέλια, μπάρες και γκρανόλα.

Τα προϊόντα της Tsakiris Family μπορεί κανείς να προμηθευτεί από τις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market της Ελλάδας και από επιλεγμένα καταστήματα.