Skip to main content

Το Μεγάλο Σάββατο η κλήρωση του Τζόκερ-Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των ΟΠΑΠ

Απόψε, όπως και την Κυριακή του Πάσχα, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία κλήρωση στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ - Δράση με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Europa στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Μεγάλο Σάββατο είναι προγραμματισμένες οι επόμενες κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ, καθώς απόψε, όπως και την Κυριακή του Πάσχα, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία κλήρωση στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ το Μεγάλο Σάββατο θα διεξαχθούν μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ,  στις 16:30. Η κατάθεση δελτίων και για τρία παιχνίδια θα ολοκληρωθεί μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 16:00.

Το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας ανέρχεται σε 1.100.000 ευρώ. Στο ΛΟΤΤΟ οι παίκτες διεκδικούν 550.000 ευρώ, ενώ το ΠΡΟΤΟ μοιράζει 280.000 ευρώ.

Πότε θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των καταστημάτων ΟΠΑΠ τις επόμενες ημέρες, θα είναι ανοιχτά το Μεγάλο Σάββατο και την Τρίτη 4 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ ανά ημέρα διαμορφώνεται ως εξής:

·         Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, είναι ανοιχτά έως τις 21:30.

·         Αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, θα παραμείνουν κλειστά.

·         Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 έως τις 16:00.

·         Την Κυριακή του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά.

·         Τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά.

·         Την Τρίτη 4 Μαΐου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δράση με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Europa League στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, τα οποία απόψε είναι ανοιχτά έως τις 21:30, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τους δύο ημιτελικούς του Europa League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –Ρόμα και Βιγιαρεάλ–Άρσεναλ. Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο, με το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και πολλές άλλες δυνατές αναμετρήσεις. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους σήμερα και το Μεγάλο Σάββατο.

Παράλληλα, στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι διαθέσιμες προς στοιχηματισμό οι σημαντικότερες ξένες ιπποδρομίες, καθώς και αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ στα Virtual Sports. Επίσης, συνεχίζονται οι ζωντανές κληρώσεις ΚΙΝΟ και POWERSPIN, προσφέρεται μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ και διατίθενται λαχνοί του Λαϊκού Λαχείου και του Εθνικού Λαχείου.