Skip to main content

Το μεγάλο σκανάρισμα των Ελλήνων διεθνών από τον Σκίμπε

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει παίκτες στις προσεχείς αναμετρήσεις της Super League

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας μπορεί να αργούν ακόμα ωστόσο ο Μίχαελ Σκίμπε και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να παρακολουθούν παίκτες σε αγώνες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδος.

Σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ FM», ο Γερμανός τεχνικός έχει σημειώσει διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να καλέσει κάποιο νέο πρόσωπο στο ματς της «γαλανόλευκης» με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες, στις 25 Μαρτίου.

Στη σημερινή αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ για την 3η φάση του Κυπέλλου βρέθηκε ο Κώστας Τσάνας χωρίς τον Μίχαελ Σκίμπε, που βρίσκεται εκτός Ελλάδoς. Την ερχόμενη Κυριακή, ο ομοσπονδιακός προπονητής θα βρεθεί μαζί με τον συνεργάτη του Κώστα Τσάνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός και στο Περιστέρι για το παιχνίδι, Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει παρακολουθήσει και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα τον επιθετικό της Μαλίν, Δημήτρη Κολοβό.

Στο μεταξύ, το τεχνικό τιμ της Εθνικής αναμένει τις εξελίξεις στο θέμα της ελληνοποίησης του Κάρλος Ζέκα. Ο μέσος του Παναθηναϊκού έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό όλες τις διαδικασίες για την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου και περιμένει την απόφαση από την Επιτροπή Πολιτογράφησης του υπουργείου Εσωτερικών. Σε ανάλογες περιπτώσεις, συνήθως απαιτούνται περισσότεροι από τέσσερις μήνες για να εκδοθεί το διαβατήριο λόγω της γραφειοκρατίας.