Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Σε τρεις θεματικές βραδιές, την Τετάρτη 6, 13 και 20 Ιουλίου το Μέγαρο δίνει βήμα στο νέο αίμα του καλλιτεχνικού δυναμικού να αναδείξει το ταλέντο του

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στηρίζει σπουδαστές μουσικών ιδρυμάτων της πόλης και νικητές μουσικών διαγωνισμών, διοργανώνοντας και φέτος τον επιτυχημένο κύκλο Νέων Καλλιτεχνών.

Σε τρεις θεματικές βραδιές, την Τετάρτη 6, 13 και 20 Ιουλίου, στο αίθριο της αίθουσας Μ. Σαλτιέλ, ο Οργανισμός δίνει βήμα στο νέο αίμα του καλλιτεχνικού δυναμικού να προβάλλει και να αναδείξει το ταλέντο του, κάνοντας το πρώτο σημαντικό βήμα στη σταδιοδρομία του.

Την Τετάρτη 6 και 13 Ιουλίου, το Ρεσιτάλ Νέων Καλλιτεχνών θα παρουσιάσει στο κοινό 19 σπουδαστές ωδείων, ενώ την Τετάρτη 20 Ιουλίου τους 12 νικητές των διαγωνισμών «Τάσος Παππάς» και «Orpheus Soloists».

Φέτος οι συμμετοχές πραγματοποιήθηκαν βάσει ακροάσεων, γεγονός που προσδίδει, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, άλλη βαρύτητα καθώς δείχνει τα υψηλά στάνταρτς που θέτει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ