Skip to main content

Η δήλωση Γούλα για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξήγησε γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφια για την Ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία.

Με χαρά δέχθηκε η Καλυψώ Γούλα την «τιμητική πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη» να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος, όπως σημείωσε σε ανακοίνωσή της.

«Έχοντας 8ετή πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης γνωρίζω πολύ καλά τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τους τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισής τους. Με τα προβλήματα να πολλαπλασιάζονται λόγω της οικονομικής κρίσης κληθήκαμε να δώσουμε λύσεις προς όφελος των συνανθρώπων μας αξιοποιώντας ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία και ανθρώπινο δυναμικό. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν η δημιουργία πρότυπων για τα ελληνικά δεδομένα δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας, της αστεγίας και της ανισότητας, επιτυγχάνοντας την ουσιαστική υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων», σημείωσε η ίδια εξηγώντας τα κίνητρα πίσω από την υποψηφιότητά της. 

Όπως υπογράμμισε η ίδια, «με εφόδια την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απέκτησε, δεσμεύεται –εφόσον την εμπιστευτεί το εκλογικό σώμα- να συμβάλει από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου στην οικοδόμηση της Ευρώπης των ίσων ευκαιριών, της Ευρώπης των ανθρώπων και όχι των αριθμών».