Skip to main content

Το μήνυμα της Κατερίνας Νοτοπούλου για την εργατική Πρωτομαγιά

Οι ενεργοί πολίτες της Θεσσαλονίκης μαζί με τους νέους και τις νέες, θυμόμαστε και τιμάμε με συγκίνηση το μήνυμα του Μάη, είπε η κ. Νοτοπούλιου

Στις πορείες για την εργατική Πρωτομαγιά, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

«Οι ενεργοί πολίτες της Θεσσαλονίκης μαζί με τους νέους και τις νέες της πόλης, θυμόμαστε και τιμάμε με συγκίνηση και σεβασμό το διαχρονικό μήνυμα του "Μάη των εξεγέρσεων" αλλά και κάθε εξέγερσης», ανέφερε σε μήνημά της, το οποίο ανήρτησε στο Facebook, η κ. Νοτοπούλου.

«Σήμερα τιμάμε την επέτειο όχι μόνο των δικών μας Μάηδων, αλλά όλων των Μάηδων των εξεγέρσεων. Τη μνήμη της αιματοβαμμένης απεργίας του Μάη του 1936, τη νίκη των λαών ενάντια στο φασισμό το 1945, το γαλλικό Μάη του 1968, τους νεκρούς της εργατικής τάξης όλους εκείνους και εκείνες που πριν από εμάς και για αμέτρητους Μάηδες έδωσαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των εργαζομένων και την αξιοπρέπεια και το δίκαιο όλων των ανθρώπων απέναντι στην καταπίεση και την εκμετάλλευση», υπογράμμισε.