Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
x

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

«Μία αγκαλιά και μακάρι να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την άσχημη κατάσταση το ταχύτερο δυνατό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα.

Κάλεσμα στον κόσμο ώστε να δείξει υπευθυνότητα παραμένοντας στο σπίτι του ώστε να συμβάλλει έτσι στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού έστειλε ο Λιονέλ Μέσι.

«Μία αγκαλιά και μακάρι να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την άσχημη κατάσταση το ταχύτερο δυνατό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα:

«Αυτές οι μέρες είναι πολύπλοκες για όλον τον κόσμο. Βιώνουμε ανήσυχοι όσα συμβαίνουν και σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε, αναλογιζόμενοι τη θέση εκείνων που είναι σε πιο άσχημη κατάσταση, εκείνων που επηρεάζονται περισσότερο σε οικογενειακό επίπεδο. Κυρίως όμως όσων παλεύουν στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία και τους χώρους περίθαλψης.

Η υγεία πάντα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό. Είναι μία κατάσταση πρωτοφανής και άπαντες οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και των δημόσιων υπηρεσιών. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να νικήσουμε τον ιό με αποτελεσματικό τρόπο.

Είναι η στιγμή να γίνουμε όλοι μας πιο υπεύθυνοι και να παραμείνουμε σπίτι. Άλλωστε, είναι μία ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας, τον οποίο δεν έχουμε πάντα την ευκαιρία να περάσουμε μαζί τους. Μία αγκαλιά και μακάρι να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την άσχημη κατάσταση το ταχύτερο δυνατό».

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ