Skip to main content

Το μήνυμα του Μο Σαλάχ στο «Liverpool Thessaloniki Branch» (video)

O Σύνδεσμος Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης έστειλε το δικό του μήνυμα στον Αιγύπτιο σταρ και η απάντησή του μέσω του Αντώνη Σαριόγλου ήταν άμεση

Την απάντησή του στα μέλη του «Liverpool Thessaloniki Branch» έδωσε μέσω του Αντώνη Σαριόγλου, ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Υπενθυμίζεται πως ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης φιλοξένησε λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Champions League τον γυμναστή της Εθνικής Αιγύπτου στα γραφεία του συνδέσμου και εκείνος τράβηξε ένα βίντεο στέλνοντάς το στον σούπερ σταρ των «ρεντς».

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των «Φαραώ» στο Mundial, η απάντηση του Σαλάχ ήταν άμεση με τους επικεφαλής του «Branch» να τον ευχαριστούν θερμά για την ανταπόκριση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος:

«Λίγες μέρες πριν τον τελικό Champions League είχαμε την τιμή και χαρά να φιλοξενήσουμε στο ραδιόφωνο του συνδέσμου μας τον γυμναστή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αιγύπτου, Αντώνη Σαριόγλου. Στην εκπομπή που κράτησε σχεδόν 3 ώρες, μας μίλησε για τον ποδοσφαιριστή κι άνθρωπο Mohamed Salah. Σε έναν από τα ελάχιστα διαλείμματα που κάναμε, ο Αντώνης τράβηξε ένα βίντεο από τα γραφεία του συνδέσμου μας στην Βεροίας 4 και το έστειλε στον Mo.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα μας έστειλε την απάντηση του και τον ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε θερμά και σου ευχόμαστε υγεία, επιτυχία και τίτλους.

Εκ του ΔΣ,

YNWA».