Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΤΟ «ΜΩΡΟ - ΤΡΑΜΠ» ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΦΩΤΟ+VID)

Για την κατασκευή του μπαλονιού στην πλατεία του Κοινοβουλίου χρειάστηκαν περίπου 10.000 υπογραφές και 18.000 λίρες, δηλαδή περίπου 20.000 ευρώ.

Μαζικές διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σήμερα με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στο Λονδίνο.

Στην πλατεία του Κοινοβουλίου έκανε πριν από λίγο την εμφάνισή τους ένα «μωρό – Τραμπ». Πρόκειται για ένα τεράστιο αερόστατο που παρουσιάζει τον Αμερικανό πρόεδρο σαν νευριασμένο μωρό, που φοράει την πάνα του και κρατά ένα κινητό στο δεξί του χεράκι.

Για την κατασκευή του μπαλονιού χρειάστηκαν περίπου 10.000 υπογραφές και 18.000 λίρες, δηλαδή περίπου 20.000 ευρώ, μεταδίδει η Καθημερινή.

Εχει ύψος έξι μέτρα και θα βρίσκεται πάνω από το βρετανικό κοινοβούλιο για περίπου δύο ώρες.

«Ο Τραμπ δεν θέλει να τον κοροϊδεύουν. Όμως θέλουμε να γνωρίζει ότι όλη η Βρετανία τον περιφρονεί και γελάει εις βάρος του» δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο Λίο Μάρεϊ, που είναι ο εμπνευστής του «μωρό – Τραμπ».

Ο Τραμπ δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις εναντίον του στην πρωτεύουσα και σε άλλες βρετανικές πόλεις, τον έκαναν να αισθανθεί ανεπιθύμητος και γι' αυτό τον λόγο αποφεύγει το Λονδίνο όσο μπορεί.

«Φαντάζομαι ότι όταν φουσκώνουν αερόστατα για να με κάνουν να αισθανθώ ανεπιθύμητος δεν υπάρχει για μένα κανένας λόγος να πάω στο Λονδίνο», δήλωσε ο Τραμπ στην εφημερίδα και πρόσθεσε:

«Αγαπούσα πολύ το Λονδίνο. Δεν το έχω επισκεφθεί εδώ και πολύ καιρό. Αλλά όταν σε κάνουν να νιώθεις ανεπιθύμητος, γιατί να μείνω εκεί;».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ