Παρασκευή 16 Απριλίου 2021
x

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ποιοι εκλέχθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κατά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στο νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, εκλέγονται οι κάτωθι:

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι εξής:

Για την Δευτεροβάθμια Οργάνωση, στην οποία ανήκει ο Σύλλογος (Ομοσπονδία Εμπορίου, Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής –Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), εκλέγονταιδέκα τέσσερις (14) αντιπρόσωποι:

«Προτεραιότητα του νέου 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, είναι να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την επιβίωση και το μέλλον του εμπορίου, επιδιώκοντας την ανάκαμψη και την επαναδρομολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον» επεσήμανε ο κ. Φιλιππίδης, ο οποίος ευχαριστεί από καρδιάς τους συναδέλφους οι οποίοι, παρά το πλήθος των προβλημάτων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, προσήλθαν στις κάλπες να ψηφίσουν ενδυναμώνοντας τη νέα Διοίκηση στη δύσκολη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της.

«Σ’αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η συλλογική συμμετοχή όλων των συναδέλφων. Μόνο με την ενεργή παρουσία των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μπορούν να αντιμετωπιστούν τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας»,τόνισε ο κ. Φιλιππίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ