Skip to main content

Το νέο ιατρικό της επιτελείο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης

Οι «κιτρινόμαυροι» ρίχνουν μεγάλο βάρος σε αυτόν τον τομέα συνάπτοντας συνεργασία με την «Βιοκλινική» του γνωστού -πρώην γιατρού- του ΠΑΟΚ, Γ. Ράλλη.

To νέο ιατρικό τμήμα της ΠΑΕ ανακοίνωσε ο Άρης.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» ρίχνουν μεγάλο βάρος σε αυτόν τον τομέα καθώς συνάπτουν συνεργασία με την «Βιοκλινική Θεσσαλονίκης» του γνωστού -πρώην γιατρού- του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη ενώ μάλιστα θα παραμείνει συνεργάτης των Θεσσαλονικέων, ο Βαγγέλης Πανταζής σε διαφορετικό ρόλο που θα αποφασιστεί από κοινού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία αναλαμβάνει την ιατρική υποστήριξη της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Το αθλητιατρικό της τμήμα αναλαμβάνει την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση τραυματισμών στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Νέος γιατρός της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Θεοχάρης Κυριακίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επίσης, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το φυσικοθεραπευτικό κέντρο «HYGEIA COMPLEX», το οποίο αναλαμβάνει την οργάνωση του φυσικοθεραπευτικού τμήματος, στο πλαίσιο της οποίας νέος φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Τάσος Κατσικάς.

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο, σε συνεργασία με το αθλητιατρικό τμήμα της «ΒΙΟΚΛΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και το νέο εργοφυσιολόγο του ΑΡΗ, Λάζαρο Βαρδάκη, αναλαμβάνουν την πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και γρήγορη επανένταξη των τραυματιών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Μασέρ θα είναι οι Μάριος Κουρσουσέκος και Ευστάθιος Γηγίνης».