Skip to main content

Το νέο μοντέλο Ford στην 79η ΔΕΘ

Την πρώτη εμφάνισή του πανελλαδικά, πριν από την επίσημη παρουσίασή του, θα κάνει στην 79η ΔΕΘ το νέο μοντέλο Ford Mondeo.

Την πρώτη εμφάνισή του πανελλαδικά, πριν από την επίσημη παρουσίασή του, θα κάνει στην 79η ΔΕΘ το νέο μοντέλο Ford Mondeo.

Η Έκθεση έχει να ζήσει κάτι παρόμοιο πολλά χρόνια, γεγονός που δείχνει τόσο τη δυναμική της φετινής διοργάνωσης όσο και την αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος.

Η εμφάνιση αυτή φέρνει στην επιφάνεια προπολεμικές μνήμες, όταν η αυτοκινητοβιομηχανία Ford έδινε «ψήφο» εμπιστοσύνης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ακόμα από τα πρώτα της βήματα. Στη δε 17η ΔΕΘ, του 1952, τη δεύτερη μεταπολεμική διοργάνωση, τα νέα, τότε, μοντέλα της Ford, Vedette και Taunus, είχαν κλέψει τις εντυπώσεις, φέρνοντας την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία εγγύτερα στο ελληνικό κοινό.

Η εμφάνιση του νέου μοντέλου Ford Mondeo στην φετινή, 79η ΔΕΘ, θα γίνει στο περίπτερο της Ford Βροχίδης-Χατζής, στον υπαίθριο χώρο, μετά την είσοδο από την πύλη Συντριβανίου, παράλληλα της οδού Αγγελάκη. 

«Είναι μια συμβολική στιγμή για μας και φέρνει στους παλαιότερους θύμησες άλλων εποχών, τότε που η Έκθεση ήταν το επίκεντρο κάθε τελευταίας τεχνολογικής εξέλιξης, κάτι που επιθυμούμε να πετύχουμε ξανά» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης.