Skip to main content

Το Ολυμπιακό Μουσείο υποδέχεται τα Χριστούγεννα το Σάββατο

Τα «ξωτικά» του Ολυμπιακού Μουσείου υπόσχονται παιχνίδι, μουσική και εργαστήρια όλο δημιουργία και φαντασία για το μικρούς του φίλους.

Σε μια ξεχωριστή και γεμάτη εκπλήξεις χριστουγεννιάτικη γιορτή προσκαλεί τους μικρούς του φίλους το Ολυμπιακό Μουσείο, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.

Τα «ξωτικά» του Ολυμπιακού Μουσείου υπόσχονται παιχνίδι, μουσική και εργαστήρια όλο δημιουργία και φαντασία, που θα σημάνουν την ομορφότερη γιορτή του χρόνου από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Το παράγγελμα της γιορτής θα δώσουν οι “Μικροί Εξερευνητές εν Δράσει”, το νέο και καινοτόμο εργαστήριο για παιδιά 6-12 ετών του Ολυμπιακού Μουσείου, το οποίο θα απογειώσει τα σαββατιάτικα πρωινά μας από τη νέα χρονιά και οι μικροί σεφ του “Εργαστηρίου Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής”.

Οι σταθμοί δραστηριοτήτων, με έμπνευση από τον κόσμο της επιστήμης και της δημιουργίας, του παιχνιδιού και του ονείρου θα συνοδεύσουν μικρούς και μεγάλους στην δυναμική εκκίνηση των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Στο “παιχνιδοεργαστήριο” τα παιδιά θα δημιουργήσουν δώρα και στολίδια εμπνευσμένα από τα όνειρα των γιορτών γεμάτα με πρωτότυπες κατασκευές… Ολυμπιακών προδιαγραφών! Οι μικροί σεφ θα ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικες θρεπτικές λιχουδιές, ενώ ακόμα και οι τάρανδοι του Άγιου Βασίλη θα γίνουν αθλητές δοκιμάζοντας μαζί με τα παιδιά Ολυμπιακά αθλήματα. Γρίφοι, ρομποτική, κατασκευές, ζαχαροπλαστική, αθλοπαιδείες, και περιπετειώδεις αναζητήσεις μας περιμένουν στο Ολυμπιακό Μουσείο, για να υποδεχτούμε όλοι μαζί την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού Μουσείου είναι ανοιχτή στο κοινό για μικρούς και μεγάλους.