Τρίτη 23 Ιουλίου 2019
x

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας, παρουσία υποψηφίων του.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» Χάρη Αηδονόπουλου, παρουσία και των υποψηφίων του.

«Αξιοποιώντας την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, χωρίς αλαζονεία και πολιτική υστεροβουλία, με απόλυτη επίγνωση και γνώση των δυσκολιών που ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης εμπεριέχει αλλά και αντιμετωπίζει, διεκδικώ τη διοίκηση του δήμου της Θεσσαλονίκης» τόνισε ο κ. Αηδονόπουλος αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» είναι «απλοί άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, επαγγελματίες, νέοι επιστήμονες που φιλοδοξούν να φανούν χρήσιμοι στην πόλη μας» και πρόσθεσε: «Σ' αυτή μας την πορεία, σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ, όλους ΕΣΑΣ, συνοδοιπόρους στο όραμά μας για μια πόλη που αξίζουμε και δικαιούμαστε».Ο κ. Αηδονόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα του δήμου Θεσσαλονίκης -σε πολλούς τομείς- και μίλησε για το όραμά του για την πόλη. «Το όραμά μας συνοψίζεται σε ένα σύνολο δομικών αλλαγών που αποτελούν «πυλώνες», αναφορικά με τους οποίους οι πολίτες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν συμμετοχικά, τόσο στη διοίκηση όσο και στη διαχείριση της πόλης, στο πλαίσιο μιας ευρείας «συνέργειας». Για μια καλύτερη καθημερινότητα στην πόλη, μια Θεσσαλονίκη πιο "ανθρώπινη", που τη θέλουμε, την αξίζουμε και στο κάτω-κάτω τη δικαιούμαστε».

Αναφερόμενος στην Τούμπα είπε πως ως αντιδήμαρχος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και με προσωπική του εισήγηση /παρέμβαση «δημιουργήσαμε το Κέντρο Πολιτισμού -όπου και βρισκόμαστε σήμερα. Διαμορφώσαμε την αλάνα, κατασκευάσαμε κολυμβητήριο, οριοθετήσαμε την περιφερειακή τάφρο και τα πρανή...». Τόνισε, βέβαια, ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν: «Η Παλαιών Φωκών δεν έχει πεζοδρόμια, στην οδό Υπατίας και Λυκαονίας υπάρχουν ακόμη δυστυχώς πεζοδρόμια των 40 εκατοστών και άλλα που καταγράφουμε ως ελλείψεις και με τις δικές σας υποδείξεις θα εντοπίσουμε και θα μεριμνήσουμε...».

Το παρών στην ομιλία έδωσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Αλληλεγγύη» Πόλυ Αλεξιάδη, Παντελής Καζαντζίδης, Χρήστος Μήττας, Πέπη Ανσουριάν, Δήμητρα Γερογιάννη ,ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Καζαντζίδης και ο υποψήφιος στην Β Κοινότητα Χρηστος Βοζικης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ