Skip to main content

Το Ωραιόκαστρο καμαρώνει για τον Θεόφιλο Νάστα-Πρώτος στην Ιατρική ΑΠΘ

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου συνεχάρη τον μαθητής, ο οποίος φοιτούσε σε λύκειο της περιοχής και πέρασε πρώτος στην Ιατρική του Αριστοτελείου.

Συγχαρητήρια επιστολή στον Θεόφιλο Νάστα, ο οποίος πέρασε πρώτος στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, συγκεντρώνοντας 19,650 μόρια, απέστειλε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ο οποίος είχε επίσης τηλεφωνική συνομιλία με τον μαθητή του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου.

Η επιστολή του δημάρχου αναφέρει τα εξής:

«Θεόφιλε,

Συγχαρητήρια! Μας έκανες περήφανους! Με την τεράστια επιτυχία σου στις πανελλαδικές εξετάσεις μας χάρισες χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον. Σήκωσες το Ωραιόκαστρο ψηλά και το είδε ολόκληρη η Ελλάδα. Με την πανελλαδική σου επιτυχία αποτελείς παράδειγμα αριστείας. Δεν είναι εύκολο να συγκεντρώσεις 19,650 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις. Δεν είναι εύκολο να γίνεις ο πρώτος των πρώτων. Είναι αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας και επίμονης δουλειάς, προσήλωσης στο στόχο και πίστης στις δυνατότητές σου. H λαμπρή είσοδος σου στο Πανεπιστήμιο είναι οι καρποί των κόπων σου και της αμέριστης στήριξης που έλαβες από την οικογένειά σου. Είμαι σίγουρος πως μπροστά σου ανοίγεται λαμπρή σταδιοδρομία. Τόσο η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, όσο και εγώ προσωπικά θα είμαστε στο πλευρό σου για τα επόμενά σου βήματα».