Skip to main content

Το πάλεψε, αλλά δεν άντεξε ο Άρης κόντρα στον ασταμάτητο Ολυμπιακό-vid

Η ομάδα του Μάρτινς, παρά τις πολλές αλλαγές, δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με «τεσσάρα» τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι προσπάθησαν όσο είχαν δυνάμεις

Ανοιχτό παιχνίδι διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς τόσο ο Άρης όσο και ο Ολυμπιακός εμφανίστηκαν αλλαγμένοι και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έξι γκολ, πολλές φάσεις για γκολ και, τελικά, άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού με 2-4.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά, παίζοντας ελεύθερα και στο πρώτο τέταρτο είχαν δύο ευκαιρίες για το 1-0 με Μαντσίνι (2') και Σάσα (16'). Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και απάντησε με δοκάρι του Τοροσίδη (18΄), το σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα, ενώ στο 22' ο Χασάν έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά η προβολή του πέρασε άουτ. Στο 34' οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με τον Μασούρα, ο οποίος αξιοποίησε την κάθετη του Καμαρά, πλασάροντας εύστοχα τον Κουέστα. Οι Θεσσαλονικείς, στη συνέχεια, βγήκαν μπροστά και στο 37' έχασαν καλή ευκαιρία με τον Γκάμα, αλλά ο Άλεν ήταν σε ετοιμότητα. Στο 41' ο Αρης ισοφάρισε στα... δοκάρια με τον Φετφατζίδη και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι παίκτες του Μάρτινς απλοποίησαν τα πράγματα κάνοντας το 0-2 με πλασέ του Χασάν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Σάσα (στον άξονα) και του Δεληζήση (στην άμυνα), βάζοντας τις βάσεις για επικράτηση.

Το καθάρισε νωρίς ο Ολυμπιακός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν άφησε από νωρίς κανένα περιθώριο... έκπληξης. Ο Μασούρας στο 49', με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε το 0-3 κλειδώνοντας τη νίκη του Ολυμπιακού. Στο 56' Ο Φετφατζίδης, αφού έψαξε το γκολ στο πρώτο 45λεπτο, σκόραρε κατά της πρώην του ομάδας με ωραίο γκολ για το 1-3, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν δυνάμεις για κάτι παραπάνω. Στο 66' ο Χασάν με πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε ο Δεληζήσης) σκόραρε, με τη σειρά του το δεύτερο προσωπικό γκολ, δίνοντας ευρύτερες διαστάσεις στο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς μείωσαν σε 2-4 στο 87' με τον νεαρό Μπαγκαλιάνη, ο οποίος σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά το πρώτο του τέρμα σε επίπεδο Super League. Μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός σημείωσε άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Ροζ, Δεληζήσης, Ματίγια, Σάσα (80' Διαμαντόπουλος), Μαρτίνες, Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαντσίνι

Ολυμπιακός (Μαρτίνες): Αλέν (78' Τζολάκης), Τοροσίδης, Σεμέδο, Σισέ, Γκασπάρ (58' Μπρούνο), Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά (58' Καμαρά), Μασούρας (69' Ξενιτίδης), Λοβέρα (69' Βαλμπουενά), και Χασάν.