Skip to main content

Το πανέμορφο Λαγονήσι στη Σιθωνία από ψηλά (video)

Δείτε το βίντεο από drone του χρήστη του Youtube, George Sal, από τη μαγευτική παραλία στο Λαγονήσι, στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Μαγευτικές εικόνες από την ακτή Λαγονήσι στη Σιθωνία Χαλκιδικής κατέγραψε με drone ο χρήστης του Youtube και κινηματογραφιστής, George Sal.

Όπως τονίζει ο εικονολήπτης σε σχετικό σημείωμα, η παραλία Λαγονησίου βρίσκεται σε ένα κλειστό κόλπο ανάμεσα στον Όρμο Παναγιάς και τη Βουρβουρού. «Χρυσή άμμος και σμαραγδένια νερά προσελκύουν πολλούς επισκέπτες. Ένα μικρό κομμάτι ξηράς χωρίζει την παραλία στα δύο», σημειώνει.

Και προσθέτει: «Είναι εύκολο να βρείτε το Λαγονήσι. Αφού περάσετε τον Όρμο της Παναγίας, σε ένα χιλιόμετρο περίπου θα στρίψετε αριστερά, καθώς υπάρχει και πινακίδα με την ένδειξη "Λαγονήσι". Το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου είναι ασφαλτοστρωμένο και οδηγεί σε ένα ξενοδοχείο με πάρκινγκ και ομπρέλες.

Εάν όμως έχετε τη δική σας ομπρέλα, θα διανύσετε με το αυτοκίνητο σας ένα σύντομο χωματόδρομο και θα βρεθείτε σε αυτήν τη θαυμάσια παραλία.

Μία πανέμορφή αμμουδιά με πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Ένας κόλπος με βράχια στα πλάγια. Βρίσκετε μόλις 1χλμ. από τον Όρμο της Παναγιάς».

Δείτε το βίντεο: