Skip to main content

Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου εξόπλισαν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια και η Αντηρίδα

Η δράση πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και ήταν αφιερωμένη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, τους νοσηλευόμενους με Covid-19 και την Αντηρίδα

Με έναν ψηφιακό υπέρηχο και ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο-οξύμετρο με μόνιτορ ενισχύθηκε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για τη φροντίδα των ασθενών του. Η προμήθεια των δύο σύγχρονων, φορητών μηχανημάτων έγινε με τα έσοδα της διαδικτυακής εκδήλωσης των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης.

Η δράση που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 ήταν αφιερωμένη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, τους νοσηλευόμενους με Covid-19 και τον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου «Η Αντηρίδα», που στήριξε την πρωτοβουλία με στόχο τα έσοδα να διατεθούν υπέρ του Νοσοκομείου για την προμήθεια εξοπλισμού για ασθενείς με Covid-19.

Η εκδήλωση, που περιλάμβανε διαδικτυακή συναυλία των Ανδριάνας Μπάμπαλη και Κώστα Λειβαδά και ευχές μαθητών και ανθρώπων της τέχνης, στο πλαίσιο του 25ου διαδικτυακού Χριστουγεννιάτικου Bazaar, στέφθηκε με επιτυχία και πριν από λίγες μέρες τα ιατρικά μηχανήματα παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο.

Τον εξοπλισμό παρέλαβαν η πρόεδρος της «Αντηρίδας» και διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής Γεωργία Δερετζή και ο προϊστάμενος του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γεώργιος Καρβουνάς.

Όπως ανέφεραν, ο ψηφιακός υπέρηχος, έχοντας ενσωματωμένες τις νεότερες τεχνολογίες, αποτελεί ένα αξιόπιστο και εύχρηστο ιατρικό μηχάνημα στα χέρια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που αναμένεται να συμβάλει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Εξαιρετικό εργαλείο για τη φροντίδα των ασθενών χαρακτήρισαν και το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο-οξύμετρο.

Τα διοικητικά συμβούλια τόσο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου όσο και της «Αντηρίδας» εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στη διεύθυνση των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων για την εξαιρετική πρωτοβουλία, χάρη στην οποία αγοράστηκε ο πολύτιμος ιατρικός εξοπλισμός.