Skip to main content

Το παρασκήνιο της απόφασης Παπαδόπουλου και τα δεδομένα παραμονής του

Τα επεισόδια που έγιναν έξω από τα αποδυτήρια μετά τη λήξη της ήττας από τον Πανιώνιο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του...

Αναταράξεις προκαλεί στον Ηρακλή η βόμβα μεγατόνων που έριξε ο προπονητής των κυανολεύκων, Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα του Γηραιού στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε ότι μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης και ο ίδιος βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Ηρακλή.

Σύμφωνα με τη Blue Arena, τα επεισόδια που έγιναν έξω από τα αποδυτήρια, με τους φουσκωτούς να επιτίθενται στους οπαδούς της ομάδας, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του. «Εγώ λέω συνεχώς για την θετική αύρα που πρέπει να έχει η ομάδα και την στήριξη που έχουμε από τον κόσμο και ορισμένοι χτυπάνε τον κόσμο», έλεγε οργισμένος στους συνεργάτες του, μη μπορώντας να πιστέψει αυτά που συνέβαιναν στο Καυτανζόγλειο.

Ένα ποτήρι που γέμιζε καθημερινά, από την εποχή ακόμη που ήταν στην Θεσσαλονίκη ο Παπαθανασάκης. Από την ημέρα που ο Καναδός εξώθησε σε αποχώρηση τον Μυροφορίδη, ο Παπαδόπουλος παλεύει μόνος του και αναγκάζεται να ασχολείται με τα πάντα. Από την προετοιμασία της ομάδας, μέχρι και με την συντήρηση των γηπέδων στη Μίκρα και τις εμφανίσεις της ομάδας. Και μια που αναφέραμε τον Καναδό, τα όσα απαξιωτικά λέει στο περιβάλλον του για τον Παπαδόπουλο, μαθαίνονται στην Θεσσαλονίκη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παπαδόπουλος έχει -μέχρι στιγμής- καλή επικοινωνία με τον Νίκο Καγιούλη και τον θεωρεί άνθρωπο που μπορεί τουλάχιστον να συνεννοηθεί. Κάτι που έλειπε τους προηγούμενους μήνες. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους που τριγυρίζουν στη Μίκρα. Μπέκας, Μπουγιουκλής, Κασδοβασίλης και Νικολαΐδης, είναι πρόσωπα που πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από τον Ηρακλή και να στελεχωθεί η ομάδα με προσωπικότητες που μπορούν να βοηθήσουν. Οι περιπτώσεις των Τάσου Κατσαμπή και Φάνη Τουντζιάρη, είναι οι πλέον χαρακτηριστικές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πυρ και μανία με τον Κασδοβασίλη, ο οποίος παρακολουθούσε αμίλητος την σφαγή της ομάδας στην Τούμπα και προτίμησε να κρυφτεί σε μία γωνία του πάγκου, αφήνοντας απροστάτευτη την ομάδα.

Εν κατακλείδι. Ο Παπαδόπουλος αυτή τη στιγμή είναι εκτός Ηρακλή. Για να μεταπειστεί, θα πρέπει να έρθουν κοντά του άνθρωποι που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν και παράλληλα να απομακρυνθούν όσοι προκαλούν μόνο προβλήματα με την παρουσία τους...