Skip to main content

Το περίπτερο της Google επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας (φωτο)

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το περίπτερο της εταιρείας μαζί με τον Αμερικανό Υπουργό Εμπορίου και τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα.

Επίσκεψη στο περίπτερο της Google, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) πραγματοποίησε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Αμερικανό Υπουργό Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος και από τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ. Στη φετινή 83η ΔΕΘ, οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας βρίσκεται η καινοτομία και η τεχνολογία.

Οι υψηλοί επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο περίπτερο από τις κ.κ. Μαρία Φουντά, Διευθύντρια Marketing, Google Ελλάδας και Στέλλα Τσομώκου, Σύμβουλο Εταιρικής Πολιτικής της Google Ελλάδας, ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της Google που παρουσιάζονται στην ΔΕΘ καθώς και για την πρωτοβουλία  Grow Greek Tourism Online της Google που έχει εκπαιδεύσει δωρεάν μέχρι σήμερα 100.000 Έλληνες σε όλη τη χώρα σε ψηφιακές δεξιότητες για την ανάπτυξη του τουρισμού.

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2018 η Google συμμετέχει με το Grow Greek Tourism Online, μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να προσφέρει δωρεάν ψηφιακές δεξιότητες και εργαλεία σε μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις και σε μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου, το Google Earth, έναν τρισδιάστατο παγκόσμιο χάρτη που, μέσα από μια διαδραστική ιστορία, παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη ως ένα τουριστικό προορισμό που αξίζει να επισκεφθεί κανείς 12 μήνες το χρόνο, καθώς και το Google Arts and Culture, μια δωρεάν πλατφόρμα που προβάλλει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.