Skip to main content

Το πλάνο του Σπύρου Θεοδωρόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Ο γνωστός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε πως θέλει να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο και όχι να αποκτήσει τις μετοχές της «πράσινης» ΠΑΕ

Σε αρκετά πρώιμο στάδιο είναι το πλάνο του Σπύρου Θεοδωρόπουλου για την οικονομική σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Novasports, στη συνάντηση που έγινε με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τον ίδιο ή τους συμπαίκτες του να αποκτήσουν τις μετοχές της ΠΑΕ και στόχος είναι ξεκάθαρα η οικονομική βοήθεια προς τον σύλλογο.

Απαραίτητη προϋπόθεση του πρότζεκτ είναι και η συνδρομή του κόσμου και όπως ειπώθηκε κάποια στιγμή στη συνάντηση: «Μπορούν να μαζευτούν 300.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού και να δώσουν από 50 ευρώ για τη σωτηρία του κλαμπ».

Παράλληλα δεν ξεκαθαρίστηκε το ποσό που πρόκειται να βάλει στους «πράσινους» η ομάδα Θεοδωρόπουλου, ενώ ειπώθηκε ότι θα αναζητηθούν και άλλοι επιφανείς φίλοι του Παναθηναϊκού και θα ζητηθεί η βοήθεια τους.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος και οι συνεργάτες του θα αναλύσουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους το επόμενο διάστημα και σε περίπου μια εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, προκειμένου να παρουσιαστεί ένα πιο ολοκληρωμένο πλάνο και αν είναι εφικτό να αρχίσει η υλοποίηση του.