Skip to main content

Το προεκλογικό σποτ του Κώστα Χήτα: Ψηφίζω Ελλάδα (vid)

Τις επόμενες ημέρες έχετε να κάνετε μία εξαιρετικά σημαντική επιλογή για τη ζωή όλων μας, τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Το πρώτο του προεκλογικό σποτ ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο υποψήφιος βουλευτής στη Β' Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση, Κώστας Χήτας, ζητώντας την ψήφο των πολιτών.

Στο μήνυμά του μέσω του βίντεο, ο κ. Χήτας αναφέρει αρχικά: «Τις επόμενες ημέρες έχετε να κάνετε μία εξαιρετικά σημαντική επιλογή για τη ζωή όλων μας. Η επιλογή αυτή δεν αφορά μόνον στα κόμματα που θα επιλέξετε, είναι μία επιλογή που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας μας, το μέλλον όλων μας. Μην εμπιστεύεστε όσους σας τάζουν ψέματα για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας, την ίδια ώρα ξεπουλούν την πατρίδα μας».

Και συμπληρώνει: «Ξέρετε κάτι; Τόσα χρόνια, όσοι διαχείριστηκαν τις τύχες μας απέτυχαν παταγωδώς. Στην Ελληνική Λύση έχουμε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο και άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμα που μπορεί να δώσεις λύσεις σε όλα τα σημαντικά και μεγάλα προβλήματα των Ελλήνων. Έχουμε τραβήξει από καιρό τις κόκκινες γραμμές για τα εθνικά μας θέματα και θα είμαστε ανυποχώρητοι. Ο πρόεδρός μας Κυριάκος Βελόπουλος έχει αξίες και ιδανικά, έχει βαθιά πίστη στη δύναμη της ελληνικής ψυχής».

«Είμαι ο Κώστας Χήτας, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση και στις 7 του Ιούλη ζητώ την ψήφο σας», καταλήγει στο σποτ του ο κ. Χήτας.

Η ανάρτηση του σποτ του κ. Χήτα συνοδεύεται από το εξής σχόλιο:

«Μετά από 26 χρόνια μάχιμης δημοσιογραφίας, ομολογώ ότι βαρέθηκα! Βαρέθηκα να αποφασίζουν άλλοι για εμάς... Να παρακολουθώ και να κριτικάρω όσα προσβάλλουν τη λογική μας... Βαρέθηκα να μην είναι οι εκπρόσωποί μας πατριώτες, να μην είναι κομμάτι από εμάς. Βαρέθηκα την υποκρισία τους. Βαρέθηκα να μη ακούω την αλήθεια!

Στα 45 μου χρόνια, ήρθε η ώρα να αποφασίσω, μαζί σας, με τη δύναμή σας, για όλα όσα γίνονται και διαμορφώνουν τις ζωές μας. Να ζητήσω από εσάς, που με γνωρίσατε, με είδατε και με ακούσατε, να με αξιολογήσετε και να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.

Επέλεξα να είμαι συνοδοιπόρος του Κυριάκου Βελόπουλου με την «Ελληνική Λύση», γιατί πολύ απλά πρόκειται για μια προσπάθεια πατριωτική, αληθινή, έντιμη, που δεν έχει κανείς να της προσάψει τίποτε. Είμαστε άνθρωποι της αγοράς, της καθημερινότητας και του σήμερα. Θα είμαστε δυνατοί και θα έχουμε φωνή. Οι λύσεις από ανθρώπους που και ξέρουν και εργάζονται, είναι η λύση την οποία έχει ανάγκη ο τόπος. Αυτή είναι η "Ελληνική Λύση"!

Ραντεβού στις κάλπες την 7η του Ιούλη! Ζητώ την ψήφο σας στην Β΄ Θεσσαλονίκης».