Skip to main content

Το προεκλογικό video του Θοδωρή Μητράκα που τα... σπάει

«Σε αυτές τις εκλογές παίρνουμε τα μέτρα μας και βάζουμε τον πήχη ψηλά», το σύνθημα του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου της «Αλληλεγγύης».

Εργασιομανής, μονίμως σοβαρός, με συζητήσεις κατά βάση πολιτικές, αυτή είναι μια κλασική εικόνα για τον «γίγαντα» του ψηφοδελτίου της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα, τον Θοδωρή Μητράκα.

Και μόνο το παρουσιαστικό του, με ύψος 2,04 μ. και κιλά που απαγορεύεται να τα πούμε, προκαλεί δέος, ενώ και το αυστηρό ύφος που έχει δεν προδίδει και δε προϊδεάζει για το χιούμορ που διαθέτει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Αυτή την πλευρά του χαρακτήρα του τη γνωρίζουν μόνο οι φίλοι του. Μετά το προεκλογικό βίντεο που ανάρτησε όμως στα social media, πλέον τη γνωρίζει όλη η Θεσσαλονίκη.

Το βίντεο του Θοδωρή Μητράκα κυριολεκτικά τα... σπάει. «Σε αυτές τις εκλογές παίρνουμε τα μέτρα μας και βάζουμε τον πήχη ψηλά...» είναι το σλόγκαν του βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral μέσα σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο. Ο Θοδωρής Μητράκας σε έναν ρόλο μακάβριο μεν, με έναν άλλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών με την παράταξη του Ηλία Ζάχαρη, τον Κωνσταντίνο Μπαμπούλα, να του παίρνει... μέτρα, βγάζει άφθονο γέλιο. Σταυρώστε τον, λέει ο Κωνσταντίνος Μπαμπούλας και το black houmor σπάει ταμεία.

Απολαυστικό μέχρι εκεί που δεν πάει.