Skip to main content

Από το απόγευμα ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη – Τρία ραντεβού σήμερα

Οι σημερινές συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ και ο «μαραθώνιος» του Σαββάτου. Για τρεις μέρες στην πόλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι από το απόγευμα σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την τριήμερη επίσκεψή του στην πόλη, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σειρά συναντήσεων σήμερα το βράδυ σε τρία προγραμματισμένα ραντεβού, ενώ αύριο θα επισκεφτεί την Έκθεση, σε μια πολύωρη, όπως πληροφορούμαστε περιοδεία. Η κορύφωση της επίσκεψης είναι αύριο στις 20.00' στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία.

Την Κυριακή στις 13.00' θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του κ. Μητσοτάκη, επίσης στο «Βελλίδειο».

Σήμερα

Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί αρχικώς με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, τους προέδρους των τεσσάρων ΝΟΔΕ και κομματικά στελέχη σε κεντρικό καφέ μπαρ της πόλης, ενώ θα έχει και την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της πόλης (περίπου στις 19.30').

Ακολουθεί η συνάντηση σε γειτονικό ξενοδοχείο με τους δημοσιογράφους, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ, κάτι που αποτελεί πια θεσμό στις επισκέψεις των αρχηγών της ΝΔ στην Έκθεση.

Στη συνέχεια, αργά το βράδυ, ο πρόεδρος του κόμματος θα πιει ένα χαλαρό ποτό σε κεντρικό μπαρ της Θεσσαλονίκης με ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες, για να συζητήσει μαζί τους θέματα της νεολαίας, κάτι που έκανε και στην περσινή του επίσκεψη στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Το Σάββατο

Αύριο, ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί το εκθεσιακό κέντρο και πολλά περίπτερα από τις 10.30' το πρωί, όταν θα συναντηθεί με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στον εκθεσιακό φορέα, μέχρι τουλάχιστον τις 14.00', που σημαίνει κοντά στις τέσσερις ώρες περιοδείας, ενώ έπειτα από ένα ολιγόωρο διάλειμμα, στις 20.00' θα απευθύνει την κεντρική ομιλία του στην 83η ΔΕΘ, παρουσία πλήθους κόσμου, καθώς ήδη έχει γίνει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ.