Skip to main content

Το Πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» στη Zootechnia

Οι επισκέπτες της έκθεσης και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον ρόλο του προγράμματος. Το Σάββατο ενημερωτική εκδήλωση.

Στην 11η ZOOTECHNIA 2019 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (31 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2019) συμμετέχει το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» και θα βρίσκεται μέσα στο stand του Digital Greece στο περίπτερο 16 της Helexpo.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, 15.00 – 17.00, στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» (αίθουσα C), θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία με κεντρικό θέμα: «Επιστημονική και πρακτική υποστήριξη της αιγοπροβατοτροφίας από το Πρόγραμμα Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά».

Οι επισκέπτες της έκθεσης και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον ρόλο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» και των στρατηγικών του εταίρων στην ανάπτυξη της αιγοπροβατοτροφίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνεργάτες από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα αναφερθούν στην επιστημονική υποστήριξη που παρέχει στους αιγοπροβατοτρόφους, ενώ από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή θα παρουσιάσουν την εισαγωγή στην αγορά νέου προϊόντος από ωφελούμενους του προγράμματος.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και δύο αιγοπροβατοτρόφοι, ωφελούμενοι του προγράμματος, οι οποίοι θα καταθέσουν την εμπειρία τους για τους τρόπους με τους οποίους βοηθήθηκαν από αυτό στο πολύ δυναμικό πεδίο της πρωτογενούς παραγωγής.

Eπίσης, ο Πρόεδρος της Ομάδας Επαγγελματιών του διατροφικού τομέα «Brigade» θα μιλήσει για την αποδοχή νέων προϊόντων ζωϊκής παραγωγής από τον αγροδιατροφικό τομέα.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», είναι μια πρωτοβουλία που υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και της οποίας ηγείται το Πανεπιστήμιο Rutgers σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.