Skip to main content

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Τόφας Μπούρσα

Ο Δικέφαλος ταξιδεύει σήμερα για την Τουρκία όπου θα πάρει μέρος στο δυνατό τουρνουά εν ονόματι «International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas»

Μετά από το δυνατό φιλικό τουρνουά που διοργανώθηκε στη Γερμανία, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει σήμερα για την Τουρκία, όπου θα πάρει μέρος σε ένα ακόμα απαιτητικό τουρνουά, που διοργανώνει η Τόφας.

Το τουρνουά ονομάζεται «International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas» και διοργανώνεται προς τιμήν του Cevat Soydas, ο οποίος αγωνίστηκε στην Τόφας από το 1975 ως το 1984 και άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητικό δυστύχημα τον Αύγουστο του 2001.

Στο τουρνουά που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος, εκτός από τον ΠΑΟΚ και τη διοργανώτρια Τόφας, ο Άρης, η Γκαζιαντέπ, η Σακάρια και η Γεσίλ Γιρεσούν, η οποία πήρε τη θέση της Πινάρ Καρσίγιακα.

Οι διοργανωτές έχουν χωρίσει τις 6 ομάδες σε 2 ομίλους. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον 2ο όμιλο με τη Γκαζιαντέπ και τη Γεσίλ Γιρεσούν, ενώ στον 1ο όμιλο έχουν τοποθετηθεί η Σακάρια, η Τόφας και ο Άρης.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου: ΠΑΟΚ-Γκαζιαντέπ (16:30)

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου: ΠΑΟΚ-Γεσίλ Γιρεσούν (16:30)

*Ο τρίτος αγώνας του «Δικεφάλου» στη διοργάνωση είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο αντίπαλος και η ώρα του αγώνα θα προκύψουν μετά τα αποτελέσματα στους αγώνες των δύο ομίλων.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αναχωρεί στις 21:25 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα μεταβεί με λεωφορείο στην Προύσα. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Κυριακής (24/9).