Skip to main content

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού το τριήμερο της 85ης ΔΕΘ

Από σήμερα το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη. Πλήρες εκθεσιακό πρόγραμμα με βόλτα στα περίπτερα, κεντρική ομιλία και συνέντευξη τύπου.

Το απόγευμα θα αναχωρήσει από την Αθήνα για το τριήμερό του στη Θεσσαλονίκη και στην 85η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμά του που ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Ο πρωθυπουργός θα φτάσει στην πόλη το απόγευμα και θα έχει προσωπικές συναντήσεις, παραμένει όμως άγνωστο εάν θα συμμετέχει σε κάποια επίσκεψη σε έργο ή έργα στην πόλη.

Αύριο Σάββατο στις 9.30' το πρωί θα απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και στις 10.00' θα συμμετέχει στην καθιερωμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ- Helexpo. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της Έκθεσης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στις 20.00' του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», με τον αριθμό των παρισταμένων να είναι περιορισμένος, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό (υπολογίζεται η παρουσία όχι άνω των 600 ατόμων).

Την Κυριακή η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ έχει προγραμματιστεί για τις 13.00'.